Vi har samlet et udvalg af certifikater, så du nemt kan få et overblik.

Vi har udvalgt de mest hyppigt brugte certifikater og giver en kort beskrivelse om hvad de står for samt, hvorfor de er vigtige for jeres valg.
OEKO-TEX er din garanti for, at tøjet ikke indeholder sundhedsskadelige stoffer. OEKO-TEX mærket er underlagt krav om pH-værdi og om indhold af eksempel pesticider og tungmetaller. MADE BETTER tilbyder et stort udvalg af produkter, der er OEKO-TEX certificeret.
Eco Label Logo
EU-BLOMSTEN er EU’s officielle miljømærke. Miljømærket er din garanti for, at tøj mærket med EU-Blomsten belaster miljøet så lidt som muligt. EU-Blomsten sikrer, at tøjet ikke indeholder rester af pesticider og andre miljøskadelige kemikalier, at der er brugt miljøvenlige farvestoffer og at spildevand er håndteret forsvarligt.
BSCI ( Business Social Compliance Initiative) er en sammenslutning af 750 europæiske virksomheder, der har formuleret et sæt af fælles etiske spilleregler for indkøb og produktion i lande uden for EU. Det vil sige produktion, hvor der ikke foregår børnearbejde, tvangsarbejde eller nogen for diskrimination. Garanti for at de ansattes arbejdsmiljø er sikkert samt rimelige løn-og arbejdstidsvilkår. Reglerne tager også omfattende hensyn til miljøet.
Mærket giver dine produkter en troværdig garanti for en miljømæssigt og socialt ansvarlig produktion gennem hele forsyningskæden.​GOTS (The Global Organic Textile Standard) er en standard for økologiske fibre.Den er kendt og anerkendt i hele verden.
Med FAIRTRADE certificering er det din sikkerhed for at at den bomuld som er brugt i vores produkter er blevet certificeret efter regler i international Fairtrade Standards.
© 2023 Matig. All right reserved.